Om företaget

Solfilmsprodukter AB är grossist och distributör av LLumar fönsterfilmer i Sverige och Finland. Vi har erfarenhet av fönsterfilmer ända sedan 1970-talet och arbetar tillsammans med ett stort antal återförsäljare runt om i hela landet.

Kunskap och expertis

SolFilmsProdukter AB arbetar som grossist och distributör av LLumar fönsterfilmer i Sverige och Finland. Vi har erfarenhet av fönsterfilmer ända sedan 1970-talet och arbetar tillsammans med ett stort antal återförsäljare runt om i hela landet. Vi håller även kontinuerligt praktiska och tekniska utbildningar för att säkerställa att kompetensen genomsyrar hela försäljningsledet. Våra återförsäljare skall på bästa sätt kunna rådgiva sina kunder i tekniska fönsterfilmsfrågor samt utföra kvalitetsmässiga fönsterfilmsinstallationer. Vår styrka är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och teknisk kompetens tillsammans med en äkta servicekänsla.

Om Företaget 3 Globe


Vårt varumärke är LLumar® Window Film som är ett registrerat varumärke av SPF, Solutia Performance Films vilket numera ägs av Eastman som är världens största tillverkare av fönsterfilmer. Alla filmer tillverkas enligt högsta kvalitetskrav i USA
och man använder sig av flertalet patenterade processer inom häftämnen, infärgning och repskydd. Enbart de bästa råvarorna och högsta kvalitetsgraden av optiskt klar polyester används vid tillverkningen av LLumar filmer.

SPF är den enda fönsterfilmtillverkaren i världen som kan utföra samtliga moment i tillverkningsprocessen själva. De ses inom branschen som pionjärer när det gäller avancerad ingenjörsteknik för metalliserade och sputtrade ytbeläggningar, infärgning och laminering.
Solutia Inc, / Eastman ett av de 15 största kemikalieföretagen i USA.

Om Företaget 2