Bilfilm

Bilfilm

LLumar har speciellt utvecklade filmer för bilar som håller din bil sval och skön samtidigt som de skyddar bilens inredning genom att reducera blekning.

Car Family
Silverbil
» Klicka här för att styla bilen i 3D med solfilm! Filmerna filtrerar bort upp till 100% av det skadliga UV-ljuset och reflekterar bort den totala solenergin med upp till 70 % Att ha en alltför hög temperatur i bilens kupéutrymme kan upplevas som synnerligen obekvämt, dessutom försämras både koncentrationen och körförmågan kraftigt. Många väljer även att få sin bil monterad med solfilm för att slippa andra människors obegränsade insyn.

Alla LLumars filmer är tillverkade av tekniskt avancerad optiskt klar mikrotunn polyester. Varje filmtyp är speciellt utvecklad och designad för sitt karaktäristiska ändamål, alltifrån enbart infärgade och metalliserade filmer till högteknologiska nanokeramiska utföranden. Du kan välja på en uppsjö av olika filmer, tonade i olika nyanser med olika skyddsnivåer, just för att ge dig det utseendet och solskyddet du önskar. Filmerna är extremt starka och tåliga, de har ett speciellt häftämne som motverkar att filmen bubblar sig eller släpper i kanterna. Den är också utrustad med ett speciellt repskydd (det bästa på marknaden, testat av oberoende laboratorier) vilket gör att filmen håller sig snygg många år framöver.

 Ladda ner LLumar Bilfilm Broschyr
Välj mellan olika bilfilmsserier som:
  • ComfortSerien
  • EspritSerien
  • ClassicSerien
  • AvantgardeSerien

 

LLumars bilfilmer har garantitid på upp till 12 år!

Läs gärna här också om LLumars Lackskyddfolie för bilar. En självläkande klar eller frostad folie som skyddar din bil mot repor och stenskott

Samt flertalet specialfilmer för olika ändamål till bilar. Alla LLumars bilfilmer kan dessutom monteras på planglas. (Det är dock viktigt att kompatibiliteten med glaset kontrolleras först)

VARNING! OBS! Även om Din bil är monterad med solfilm, så blir den ändå varm inuti när den står parkerad i direkt solljus eller under varma dagar. Lämna ALDRIG Dina husdjur/barn i Ditt fordon utan tillsyn under några omständigheter. För höga temperaturer inuti bilen kan leda till allvarliga skador och dödsfall. 

Vet Du hur farligt solens UV-ljus är för Dig och Dina barn när Du kör bil:


Filetype-PDF-icon

» Tabell – Bilfilm «

Tabell över SolFilmsProdukters LLumarsortiment av filmer för Bilfilmer.