LLUMAR® FÖNSTERFILMER

LLumar® Window Film är ett registrerat varumärke av Eastman Performance Films som är världens största tillverkare av fönsterfilmer.

Alla filmer tillverkas enligt högsta kvalitetskrav i USA och man använder sig av flertalet patenterade processer inom häftämnen, infärgning och repskydd. Enbart de bästa råvarorna och högsta kvalitetsgraden av optiskt klar polyester används vid tillverkningen av LLumar® filmer.

Eastman Performance Films, är stolta över att ha två av de största och mest integrerade fönsterfilm- och ytbeläggningsfabrikerna i världen.

Med mer än 60 års erfarenhet av filmproduktion och dess teknik har de ett djupt och varaktigt engagemang för operativ excellens och de utvecklar hela tiden produkter som svarar direkt på marknadens efterfrågan.

De arbetar integrerat med en mängd olika designers, ingenjörer och kunder för att skapa produkter som förbättrar glasets effektivitet och prestanda. Vi erbjuder ett av branschens bredaste utbud av filmteknik, producerad i en ”Clean room” miljö för att säkerställa högkvalitativa produkter

Eastman Performance Films är den enda fönsterfilmtillverkaren i världen som kan utföra samtliga moment i tillverkningsprocessen själva. De ses inom branschen som pionjärer när det gäller avancerad ingenjörsteknik för metalliserade och sputtrade ytbeläggningar, infärgning och laminering.