Energisparfilm

Energisparfilm

ENERGISPARFILM SOM SPARAR VÅR MILJÖ

 

Fönsterfilmer är mest kända för sin förmåga att avvisa solvärme, förhindra insyn samt fungera som skydd mot glassplitter. Många känner inte till att vissa typer av LLumars fönsterfilmer har en förmåga att under den kallare delen av året förhindra att en viss del av den värdefulla inomhusvärmen slipper ut genom våra fönster.

SolFilmsProdukter kan erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ till att byta ut dessa fönster.


Vi lanserar nu de unika EnerLogic™filmerna (LEP70 och LEP35) som håller värmen ute på sommaren och inne på vintern. De reflekterar tillbaka hela 92% av rumsvärmestrålningen in i en byggnad samtidigt som de har en total solenergiavvisning på upp till 74%. (De unika) EnerLogic™filmerna ger befintligt glas en (unik) oöverträffad isolerande förmåga som ingen annan fönsterfilm ens kommer i närheten av. Med sin patentsökta lågemissivitetsteknologi är EnerLogic den bäst isolerande fönsterfilmen av alla filmer som finns tillgängliga på marknaden.

Enerlogic 3

Genom att montera dessa fönster med LLumars Energisparfilmer, kan så mycket som upp till 44 % av den onödiga värmeförlusten elimineras.

Dessa filmtyper fungerar även så att de avvisar solvärmen under den varmare tiden av året, varför en dubbel energibesparingseffekt kan uppnås, genom att exempelvis kunna hålla nere kostnaderna för luftkonditionering. På detta sätt kan LLumar fönsterfilmer både hjälpa till att spara pengar och vår miljö.


LLumar fönsterfilm är kvalitetssäkrad enligt ISO 9002.


Filetype-PDF-icon

» Tabell – Energisparfilm «

Tabell över SolFilmsProdukters LLumarsortiment av Energisparfilmer.