PPF

Självläkande och kemikalieresistent Lackskyddsfolie PPF

LLumar® Lackskyddsfolie (Paint Protection Film – PPF) erbjuder en banbrytande teknologi för appliceringar av lackskyddsfolie. Folien är belagd med en avancerad självläkande, kemikalie- och lösningsmedelsresistent yta som ger en klar och lättapplicerad folie som håller länge.

LLumars Lackskyddsfolie är “bäst i klassen” gällande sin klarhet och lyster och har en överlägsen hållbarhet mot det flesta partiklar på vägen som kan skada bilens lack. Genom att installera LLumar Lackskyddsfolie på din bil så kan du skydda de områden på bilen som är mest utsatta för skador. Att ta hand om din bil är lätt med hjälp av LLumar Lackskyddsfolie.

Du kan tvätta och vaxa bilen som du normalt gör. Vilken bil du en kör så ger LLumar lackskyddsfolie dig den bästa möjligheten att behålla lacken på bilen i nyskick under många år.

HydroGard TM en ytbeläggning speciellt framtaget av LLumar® som är enormt motståndskraftig smuts, olja, tjära och insekter. Den skyddar bilens lack mot fläckar och repor med tillverkarens 10-åriga* garanti så att du kan tvätta, vaxa och köra din bil bekymmerfritt. Den har faktiskt kraften att läka sig själv med värme från din motor eller solen, så ytliga repor försvinner av sig själva.

Användningsområden & Fördelar
  • En i princip osynligt sköld som skyddar bilens lack och utseende.
  • Hjälper till att skydda bilens lack mot skador från insekter, stenskott, vägsalt /sand, repor
  •  och den skyddar din bil året runt.
  • Kan installeras på motorhuven, backspeglar, kofångare, dörrhandtag, dörrkanter och insteg m.m.
  • En patenterad självläkande klar yta (HydroGard™) som är mycket motståndskraftig mot repor och sprickor.
  • En högblank, i princip “osynlig” yta med en utomordenlig optisk klarhet som matchar lacken på din nya bil.
  • Hjälper till att behålla värdet på din bil.
  • Professionellt installerad av auktoriserade installatörer.
  • Premium quality guaranteed – upp till 12-års garanti från tillverkaren

LLumar® Platinum PPF Gloss

En favorit bland bilentusiaster och våra installatörer. Tack vare den högglansiga ytan som tillverkats för att matcha billackens yta så är den nästintill omöjlig att upptäcka även om man väljer att enbart täcka delar av ett fordons kaross. Folien har en självläkande yta, HydroGard* TM, som är enormt motståndskraftig mot repor, stenskott, smuts, olja, tjära och insekter.
*Den levereras och installeras med 10 års fabriksgaranti.

LLumar® Platinum Extra

En något tjockare lackskyddsfolie (c.a 275 mikron) är för fordonsägare som vill att bilens lack ska tåla de extrema körförhållandena som tillkommer banracing, grusvägar, terrängkörning och hårt väder. Den är praktiskt taget osynlig, tjockare än traditionell lackskyddsfolie och med ett mycket kraftigt stenskottskydd. Foliera hela eller enbart delar av bilens mest utsatta områden. Folien har en självläkande yta, HydroGard* TM, som är enormt motståndskraftig mot repor, stenskott, smuts, olja, tjära och insekter.

LLumar® Platinum Matte

LLumar® Platinum matt lackskyddsfolie förvandlar ditt fordons finish genom både ett kraftigt skydd mot skador på bilens lack och en frostad matt ”look”. Om din bil sedan innan har en modern matt finish på lacken så kommer denna PPF folie att smälta in direkt och skydda din bil. Den kan också användas för att ändra finishen på alla blanka billacker. Folien har en självläkande yta, HydroGard* TM, som är enormt motståndskraftig mot repor, stenskott, smuts, olja, tjära och insekter.

*Den levereras och installeras med 5 års fabriksgaranti.

LLumar®Valor

LLumar® Valor lackskyddsfolie ger dig det självläkande skyddet av premium PPF med en keramisk finish i en enda produkt. Den har en ultrablank yta som stöter bort så mycket smuts och vatten att den praktiskt taget rengör sig själv – den är så kallat hydrofobisk.

Valor fungerar som en stark sköld som skyddar bilens lack gentemot alla typer skador. Valor levereras och installeras med 12 års fabriksgaranti*.

Valor har OEM-betrodd Tetrashield™-teknik, som är superhydrofobisk, vilket gör att det byggs upp mindre smuts på bilens lack samt att den är enklare att tvätta och rengöra.

Valor ger en ultrablank yta/finish på bilens lack, fri från apelsinskalliknande struktur och optisk distorsion.

Valor har upp till 25 % mer miljöbeständighet i jämförelse med andra typiska PPF, därför att den ger bättre skydd mot surt regn, fågelspillning och trädsav.

Valor skyddar mot stenskott, vägsalt, sand och grus som kan repa och förstöra lacken på bilen. Den har den faktiska kraften att läka sig själv med värme från din motor eller solen, så ytliga repor försvinner av sig själva.

LLumar® Select Black

LLumar® Select Black PPF. En lackskyddsfolie som också ändrar fordonets färg till svart men med alla fördelar från en lackskyddsfolie. Den har en rik högglansig svart färg, ojämförlig med en vanliga vinylfolier som ”wrappas” på bilar normalt.Detta är en produkt som helt enkelt måste ses för att kunna upplevas ordentligt.
Folien har fortfarande den självläkande ytan HydroGard* TM enormt motståndskraftig repor, stenskott, smuts, olja, tjära och insekter. Den levereras och installeras med 10 års fabriksgaranti*.

*Vissa restriktioner kan gälla; tala med din lokala återförsäljaren för garantiregler

Titta på vår video om CORE här bredvid ett unikt online skärsystem programvara för LLumar® Fönsterfilm och Lackskyddsfolie (PPF). Core har utvecklats av Eastman med hjälp av professionella filmmontörer för att erbjuda ett sätt att kunna skära till materialet som är anpassat specifikt till filmmontörer.
Core har ett unikt stort utbud av mallar för olika bilmodeller anpassade just till LLumar ® film och PPF.
Systemet är lättnavigerat vilket gör det både enkelt och användarvänligt att använda de befintliga mallarna i systemet eller redigera dem allt efter unika behov. Core ändrar sig följsamt efter dina behov som montör och hur just du vill ha din film eller folie utskuren till just det fordonet du skall arbeta med.

 

Hur kan det se ut?