Solskyddsfilm

Bild 1

Problem med värmen på sommaren? Vill du hitta en enkel lösning och ändå kunna njuta av dagsljuset utan att bli bländad?

Under sommarhalvåret kan solens förmåga att värma upp och blända göra livet synnerligen obekvämt för många av oss. Problemen kan bli stora på arbetsplatser, i hemmet eller i affärer och butiker. I samma takt som temperaturen stiger sjunker oftast vår arbetseffektivitet lika fort och de flesta av oss är nog medvetna om att allt för hög värme omkring oss gärna framkallar ett hett humör. Persienner eller markiser kan visserligen skydda mot bländning, men förutom att ändra byggnadens fasad hindrar de Din egen utsikt genom fönstret. En LLumarfilm är optiskt klar samtidigt som den skyddar mot värme. Du väljer själv hur mörk Du vill ha den, på samma sätt som Du väljer solglasögon.

Bild 2

På sommaren fungerar filmen så att den reflekterar bort det mesta av värmen samtidigt som den fortfarande släpper igenom en stor del av det visuella ljuset. Vintertid kan samma film återreflektera rumsvärmen så att uppvärmningskostnaden minskas. SolFilmsProdukters LLumarkollektion har ett brett sortiment av tekniskt avancerade solskyddsfilmer som hjälper dig att jämna ut temperaturen, både hög som låg.

 

 

 

  • Solskyddsfilm kan hjälpa dig att ta bort den totala solenergin med upp till 83%
  • Skyddar mot bländning upp till 94%
  • Solskyddsfilm tar bort upp till 100% av UV-ljuset = bättre skydd mot blekning
  • Ger dig en kostnadseffektiv lösning som t.o.m. kan spara dig pengar

Bild 4

Solenergi kommer in i byggnader genom vanligt fönsterglas i form av värmestrålning, ljus och bländning. Våra fönsterfilmer möjliggör en procentuellt kraftfull
reducering av solens värme och bländningsförmåga alltmedan den släpper in dagsljuset. LLumars fönsterfilmer erbjuder ett sortiment av olika solskyddsfaktorer
vilka kombineras med ett spektrum av sekundära effekter såsom skydd mot blekning, möjlighet till energibesparingar, insynsskydd och säkerhetsskydd.

 

LLumars solskyddsfilmer finns både för in- och utvändigt bruk

 på fönster.

Du kan läsa mer om våra utvändiga Helios-filmer för solskydd och säkerhet här!
Helios produktkatalog

 


 

 

Invändig LLumarfilm monterad på enkelglas 4 mm

Invändig LLumarfilm monterad på 2 glas 4 + 4 mm

Utvändig LLumar Heliosfilm monterad på enkelglas 4 mm

Utvändig LLumar Heliosfilm monterad på 2 glas 4 mm + 4 mm