CORE

Core Cutting Software for Window Film and Paint Protection Film (PPF)
 • Core är ett unikt online skärsystem programvara för Fönsterfilm och Lackskyddsfolie (PPF)
  Core har utvecklats av Eastman med hjälp av professionella filmmontörer för att erbjuda ett sätt att kunna skära till materialet som är anpassat specifikt till filmmontörer.
  Core har ett unikt stort utbud av mallar för olika bilmodeller anpassade just till LLumar ® film och PPF.
  Systemet är lättnavigerat vilket gör det både enkelt och användarvänligt att använda de befintliga mallarna i systemet eller redigera dem allt efter unika behov. Core ändrar sig följsamt efter dina behov som montör och hur just du vill ha din film eller folie utskuren till just det fordonet du skall arbeta med.
 • Pålitliga mallar Core har över 100 st mallar i sitt system, varav 90% av dem har fått 4-5 stjärnor i rating av professionella montörer. Systemet uppdateras kontinuerligt så att de allra senaste bilmodellerna skall finnas tillgängliga för tillskärning.
 • Lättillgängligt gränssnitt Core har en unik design och är kompatibelt med både Mac och PC system och är specifikt utvecklat för film och PPF installation.
 • I Core kan du enkelt modifiera mallarna i systemet så som du själv önskar. Exempelvis om du vill ”wrappa” PPF runt en kant eller ej osv… Det finns lättanvända knappar framtagna i sytemet för olika modifieringar du kan tänkas vilja göra. När allt är klart är det bara att spara den modifierade mallen i systemet för framtida behov.
 •  Spara material genom att använda Core. Genom ett enkelt tryck på en knapp samlar programmet ihop de mallar du valt att skära till och placerar dem så effektivt som möjligt på ditt tillskärningsmaterial. På så sätt hjälper Core dig att minimera onödigt spill av både material och tid vid tillskärning
 • Core uppdateras hela tiden och ett dedikerat team ser till att utveckla och uppdatera programvaran kontinuerligt samt finnas till förfogande för eventuella frågeställningar som kan uppkomma.
 •  Core är inte bara en programvara det är en pålitlig och flexibel arbetspartner