KOSMETISK PPF /Lackskyddsfolie

Nu behöver du inte göra det omöjliga valet mellan att ha en perfekt lack  eller härlig färg på din bil. Med Flexishields färgade PPF så får din bil både ett nytt utseende och skydd mot alla de faror på vägen som kan skada din lack. Ingenting har förbigåtts eller lämnats åt slumpen  vid tillverkningen av denna PPF. Ett stort arbete har lagts ner på att förfina samtliga färger i serien. När du väljer denna PPF behöver du inte nöja dig med en vanlig tunn ”plastaktig” folie när din bil ”wrappas” i en ny färg; du kan istället få utseendet av en perfekt lackering i kombination med styrkan av en PPF.

Ring oss på 0431 – 41 01 55 eller maila info@solfilmsprodukter.se så hjälper vi dig. 

Torrt montage

Tack vare en innovativ lösning att tillverka luftkanaler i häftämnet, kan Flexishield PPF monteras torrt, utan att monteringsvätska behöver användas. Normalt monteras PPF med vätska, vilket kräver lång torktid.

SJÄLVLÄKANDE

En termoplastisk polyuretanbeläggning ger folien avancerade självläkande egenskaper. Den flexibla ytan självläker med hjälp av värme vilket gör att repor och skråmor enkelt kan försvinna med denna lösning.

LACKSKYDD / PAINT PROTECTION

En sofistikerad teknologi som ger en tät ytbeläggning ”topcoat” med vacker lyster som varken förlorar färg eller glans. Den skyddar också bilen mot oönskade repor, skråmor och annan ödeläggelse av lackens finish.

FÄRGUTBUD

Vid produktionen av folierna används till viss del samma teknik som när man tillverkar billack, vilket bidrar till en fantastisk glans och färgdjup. Det finns en massa olika färger att välja mellan, allt från neon till neutrala toner, så är vi säkra på att det finns något för alla smaker.

VÄLJ DIN STIL BLAND 60+ FÄRGER

HIGH GLITTER

CLEAR COAT

COLOR FLIP

TEXTURE PATTERNS

SPECIAL STYLES

För Flexishield Cosmetic PPF är garantitiden 5 år mot sprickor, bubblor eller delaminering.

Denna garanti gäller ej för de Flexishield produkter som har installerats på fordon som används i kommersiella eller förvärvsmässiga sammanhang, ej heller marina installationer inklusive men ej heller begränsat till kappseglare, bilar, kurirfordon, hyrbilar, husbåtar eller yachter.

För fullständiga garantiregler besök tillverkarens hemsida. www.flexishieldEU.com