UTVÄNDIG FILM HELIOS

LLumar Helios

Våra utvändiga filmer ingår i LLumar Helios-serien. Det är en helt ny typ av utvändig fönsterfilm som är tillverkade enligt en helt annorlunda teknologi. Filmen är uppbyggd av flera lager av hybridpolymerer och ger det ultimata UV-skyddet och solenergiavvisning. Det extremt tåliga repskyddet garanterar filmen utvändigt på vertikalt glas i upp till 10 år (5 år för sluttande).

Heliosfilmernas är lättare än andra filmer att rengöra och är dessutom motståndskraftiga mot graffiti och klotter. Sortimentet består av högeffektiva reflekterande filmer, neutrala filmer, säkerhetsfilmer samt den nylanserade ljusa HELIOS 80


 

Klicka här för att läsa mer om den unika Padua Studien som gjorts i Italien för att påvisa hur vår Heliosfilm sparar energi på en modern byggnad med modernt glas.

Helios alla klimat

LLumar Helios är en mycket hållbar film och är speciellt framtagen för tuffa förhållanden och klimat. Dess höga värmeavvisning gör att stora besparingar kan göras, samt kostnader och energiförbrukning kan reduceras för exempelvis luftkonditionering. Vilket leder till minskade CO2 utsläpp.

 

Alla Heliosfilmer i RHE- och NHE serierna uppfyller kraven i enlighet med SS EN 12600 klass 2B2. Detta innebär att filmen konverterar glaset till ett laminerat säkerhetsglas.

 

 

helios pdf